10e editie Gala KNVB Ex Internationals

  • 10e editie KNVB Ex Internationals 2017

10e editie Gala KNVB Ex Internationals

Noordwijk, vrijdag 24 november 2017

Het is alweer de 10e editie Gala Vereniging Ex-Internationals KNVB. Dit jaar gingen we op zoek naar een nieuwe invulling en ingrediënten voor een super gezellige gala avond. Afgelopen vrijdag, 24 november 2017 was het dan zover…

Deze geweldige avond werd afgetrapt met de ontvangst van alle genodigden in Bar Maritiem van Grand Hotel Huis ter Duinin Noordwijk. Daarna werd iedereen uitgenodigd te verplaatsen naar de Keizerzaal voor de aanvang van het galadiner en de feestavond.

De Keizerzaal was voor deze 10e editie van het KNVB Ex Internationals gala ook weer extra mooi uitgelicht met prikkabel, feestverlichting, lange tafels met regisseursstoelen en een groot LED scherm achter het podium. In aanloop naar de feestavond konden alle leden en genodigden een nummer(s) opgegeven die een herinnering geeft aan het EK van… of dit nummer draaiden wij altijd in de kleedkamer…alles was mogelijk! Een selectie uit de verzoeknummers werd live gespeeld door Mike’s Pianoshow.

Anita Meyer kwam speciaal voor deze 10e editie naar het gala voor een optreden en uniek duet met zanger Quincy. Hierdoor was de feestavond nog in volle gang en daarna maakte iedereen zich klaar voor een spetterende afsluiting met verzoeknummers gespeeld door de band Mike’s Pianoshow. Waarna New Timeless het podium betreedt voor de grand finale. Tot slot een gezellig optreden van deze 2 toppers!

00:00 uur, maar we gaan nog even door! De avond is nog jong en iedereen nog fysiek sterk. Ten slotte werden de gasten uitgenodigd te verplaatsen naar de Bar Maritiem voor een optreden van Les Deux Jazzop voor een gezellige afterparty. Op naar 2018!

 

Fotocredits: Menno Ridderhof; Studio Gemini

Klik hier voor het downloaden van alle foto’s.

 

Laden...
Datum
Categorie
Technische productie
Tags
10e editie Gala KNVB Ex Internationals, 10e editie Gala KNVB Ex Internationals 2017, afterparty, Anita Meyer, Artist en Planning, Events en Planning, Ex Internationals, feestavond, feestverlichting, Gala KNVB Ex Internationals, galadiner, Grand Hotel Huis ter Duin, KNVB, KNVB Ex Internationals, Les Deux Jazz, Mike's Pianoshow, New Timeless, Noordwijk, Players United, prikkabel, regisseursstoelen, zanger quincy
Bel ons op 023-6201004 voor meer informatie.