10e editie Gala KNVB Ex Internationals

  • 10e editie KNVB Ex Internationals 2017
Noordwijk, vrijdag 24 november 2017

Het is alweer de 10e editie voor de feestavond van deVereniging Ex-Internationals KNVB. Dit jaar gingen we op zoek naar een nieuwe invulling en ingrediënten voor een super gezellige gala avond. Afgelopen vrijdag, 24 november 2017 was het dan zover…

De avond werd afgetrapt met de ontvangst van alle genodigden in Bar Maritiem van Grand Hotel Huis ter Duinin Noordwijk. Om 20:00 uur werd iedereen uitgenodigd te verplaatsen naar de Keizerzaal voor de aanvang van het galadiner en de feestavond.

De Keizerzaal was voor deze 10e editie extra mooi uitgelicht met prikkabel, feestverlichting, lange tafels met regisseursstoelen en een groot LED scherm achter het podium. In aanloop naar de feestavond konden alle leden en genodigden een nummer(s) opgegeven die een herinnering geeft aan het EK van… of dit nummer draaiden wij altijd in de kleedkamer…alles was mogelijk! Een selectie uit de verzoeknummers werd live gespeeld door Mike’s Pianoshow.

Anita Meyer kwam speciaal voor deze 10e editie naar het gala voor een optreden en uniek duet met zanger Quincy. De feestavond was nog in volle gang en iedereen maakt zich klaar voor een spetterende afsluiting met verzoeknummers gespeeld door de band Mike’s Pianoshow. Waarna New Timeless het podium betreedt voor de grand finale. Een gezellig optreden van deze 2 toppers!

00:00 uur, maar we gaan nog even door! De avond is nog jong en iedereen nog fysiek sterk. De gasten werden uitgenodigd te verplaatsen naar de Bar Maritiem voor een optreden van Les Deux Jazzop voor een gezellige afterparty. Op naar 2018!

 

Fotocredits: Menno Ridderhof; Studio Gemini

Klik hier voor het downloaden van alle foto’s.

 

Laden...
Datum
Categorie
Technische productie
Tags
10e editie Gala KNVB Ex Internationals, 10e editie Gala KNVB Ex Internationals 2017, afterparty, Anita Meyer, Artist en Planning, Events en Planning, Ex Internationals, feestavond, feestverlichting, Gala KNVB Ex Internationals, galadiner, Grand Hotel Huis ter Duin, KNVB, KNVB Ex Internationals, Les Deux Jazz, Mike's Pianoshow, New Timeless, Noordwijk, Players United, prikkabel, regisseursstoelen, zanger quincy
Bel ons op 023-6201004 voor meer informatie.