150 jarig-personeelsfeest BAM Infra Telecom

150 jarig-personeelsfeest BAM Infra Telecom

Zwammerdam,  Zaterdag 22 juni 2019

Na enkele maanden van voorbereidingen was het op zaterdag 22 juni 2019 dan eindelijk zover: het 150 jarig-personeelsfeest van BAM Infra Telecom! In samenwerking met Hogenbirk Support mochten wij dit feest voor BAM organiseren. Ook was er tijdens het feest aandacht voor Make A Wish. BAM Infra Telecom heeft een jaar lang verschillende acties gevoerd om zo veel mogelijk geld op te halen voor deze organisatie.

De dag begon met het ophalen van de gasten. Zij werden opgehaald met pendelbussen die hen brachten naar het terrein. Het feest vond plaats in Zwammerdam. Ze werden daar welkom geheten onder de immens grote bierhelm van BAM. Midden op het terrein stond een grote tent met daar omheen allemaal foodtrucks van ToetToetFood. De gasten konden kiezen tussen een versgebakken pizza van Ecopizza, Franse crêpes van Crêpes BuBU, ambachtelijk ijs van Abbie’s IJsbus, gerookte vis van Vischookerij  en tot slot, een wijnproverij bij de Vrolijke Druif!

Ook waren er op het 150 jarig-personeelsfeest BAM Infra Telecom meerdere kermisspellen zoals de Kop van Jut. Verder konden ze mikken op de blikken bij de bussentent. En tot slot was er een schiettent aanwezig, want dat hoort er natuurlijk ook bij!

Gedurende het hele personeelsfeest waren er verschillende soorten entertainment. Zo was er op het terrein een signage toren waarin DJ Martein stond te draaien. Ook konden de gasten de hele avond naar de Secret Silent Disco in de garage waar DJ’s Luc en Tim van L.A. DJ’s de lekkerste plaatjes draaiden. Op het podium waren er meerdere optredens van verschillende artiesten.

Aan het einde van de avond was het optreden van Aquadrums. Hierna maakte Jeroen Wijnen, Directeur van BAM, het opgehaalde bedrag voor Make A Wish Nederland bekend. Ook hebben alle BAM-medewerkers hun best gedaan om zo veel mogelijk geld op te halen. Dit maakte het 150 jarig-personeelsfeest BAM Infra Telecom nog specialer. Met dit bedrag worden de grootste wensen van ernstig zieke kinderen werkelijkheid gemaakt.

Hierna barstte het feest echt los met een optreden van The Originals, een band die alle liedjes ter wereld kan zingen. Tot slot werd de avond afgesloten met het DJ Duo That 00’s Show, die zoals de naam al aangeeft alleen maar muziek draait uit de 00’s. Kortom, na een zomeravond met lekker eten, goede muziek en leuke mensen kijken wij terug op een zeer geslaagd 150 jarig-personeelsfeest.

Categorie
Bedrijfsfeest
Tags
BAM, BAM Infra Telecom, DJ, DJ Martein, Evenement, Events en Planning, feest, Feest BAM, Festival, Foodtrucks, Hogenbirk, Jubileumfeest, Kermis, L.A. DJ's, Make A Wish, Originals, Personeelsfeest, Productie, Silent Disco, That 00's Show, ToetToetFood, Zwammerdam
Bel ons op 023-6201004 voor meer informatie.