150 jarig-personeelsfeest BAM Infra Telecom

Zwammerdam,  Zaterdag 22 juni 2019

Na enkele maanden van voorbereidingen was het op zaterdag 22 juni 2019 dan eindelijk zover: het personeelsfeest en 150-jarig bestaan van BAM Infra en Telecom! In samenwerking met Hogenbirk Support mochten wij dit feest voor BAM organiseren. Tijdens het feest was er ook aandacht voor Make A Wish. BAM Infra en Telecom hebben een jaar lang verschillende acties gevoerd om zo veel mogelijk geld op te halen voor deze organisatie.

De gasten werden thuis opgehaald en bij het festivalterrein afgezet, dit was op het terrein van BAM in Zwammerdam. Ze werden welkom geheten onder de immens grote bierhelm van BAM. Midden op het terrein stond een grote tent met daar omheen allemaal foodtrucks van ToetToetFood. De gasten konden kiezen tussen een versgebakken pizza van Ecopizza, Franse crêpes van Crêpes BuBU, ambachtelijk ijs van Abbie’s IJsbus, gerookte vis van Vischookerij, een wijnproverij bij de Vrolijke Druif en nog veel meer!

Verder waren er meerdere kermisspellen, de gasten konden hun spierballen laten zien bij Kop van Jut. Ook konden ze mikken op de blikken bij de bussentent. En bij een kermis hoort natuurlijk een schiettent, dus die was ook aanwezig!

Gedurende het hele feest waren er verschillende soorten entertainment. Zo was er op het terrein een signage toren waarin DJ Martein stond te draaien. De hele avond konden de gasten naar de Secret Silent Disco in de garage waar DJ’s Luc en Tim van L.A. DJ’s de lekkerste plaatjes draaiden. Op het podium waren er meerdere optredens van verschillende artiesten. De avond werd afgetrapt met een optreden van Aquadrums. Hierna maakte Jeroen Wijnen, Directeur van BAM, het opgehaalde bedrag voor Make A Wish Nederland bekend. Alle BAM-medewerkers hebben hun best gedaan om zo veel mogelijk geld op te halen. Met dit bedrag worden de grootste wensen van ernstig zieke kinderen werkelijkheid gemaakt. Hierna barstte het feest echt los met een optreden van The Originals, een band die alle liedjes ter wereld kan zingen. De avond werd afgesloten met het DJ Duo That 00’s Show, die zoals de naam al aangeeft alleen maar muziek draait uit de 00’s.

Na een lange zomeravond met lekker eten, goede muziek en leuke mensen kijken wij terug op een zeer geslaagd 150 jarig-personeelsfeest.

Categorie
Bedrijfsfeest
Tags
BAM, BAM Infra Telecom, DJ, DJ Martein, Evenement, Events en Planning, feest, Feest BAM, Festival, Foodtrucks, Hogenbirk, Jubileumfeest, Kermis, L.A. DJ's, Make A Wish, Originals, Personeelsfeest, Productie, Silent Disco, That 00's Show, ToetToetFood, Zwammerdam
Bel ons op 023-6201004 voor meer informatie.