80 jaar viering Nationaal Park de Hoge Veluwe

  • 80 jaar Nationaal Park de Hoge Veluwe Events en Planning 7

80 jaar viering Nationaal Park de Hoge Veluwe i.o.v. Gerard Maijenburg

Op vrijdag 5 juni 2015 vond de presentatie biografie van Anton Kröller plaats in de tent op het Marchantplein in het centrum van het Nationale park De Hoge Veluwe. Tijdens de presentatie waren er +/- 500 genodigden aanwezig. Op zaterdag 6 en zondag 7 juni 2015 werd de tent opengesteld voor wandeld publiek met een doorlopende video presentatie en lezingen van o.a. Ariëtte Dekker – “biografie Anton Kröller-Müller”, Eva Rovers – “Helene Kröller-Müller: de eeuwigheid verzameld” en Jan van Hooft.

Voor de uitwerking van dit evenement, in opdracht van Gerard Maijenburg, hebben wij de volledige technische voorzieningen, stroom, podia en aankleding voorzien. Eveneens als het technische personeel voor de presentaties en het het vertonen van de filmbestanden en lezingen.

Tags
80 jaar viering Nationaal Park de Hoge Veluwe, Anton Kröller, Ariëtte Dekker, biografie Anton Kröller-Müller, Eva Rovers, Gerard Maijenburg, Helene Kröller-Müller, Jan van Hooft, Nationale park De Hoge Veluwe, technische voorzieningen
Bel ons op 023-6201004 voor meer informatie.