AbbVie HCV Feestavond

  • AbbVie HCV Feestavond

AbbVie HCV Feestavond

‘BE SURE, GET CURE!’ – AbbVie HCV Feestavond in Van der Valk Hotel Veenendaal

De uitwerking van “Be Sure. Get Cure!”:
Na een dag van vergaderingen / presentaties, break-out sessies, de borrel en een intiem diner (georganiseerd door het team van het Wintervent), werden alle medewerkers van AbbVie vanaf 21:30 uur ontvangen op de “Verkeersruimte” voor de feestavond met als thema: “Be Sure. Get Cure!”

Be Sure. Get Cure!
HCV is een “silent killer” oftewel een verborgen virus. Hoe weet je dat jij HCV hebt: “Be Sure! Tijdens deze feestavond ontdekten alle medewerkers van AbbVie in een informele setting hoe gemakkelijk je aan HCV kunt komen en de oplossing die Viekirax & Exviera bieden.

AbbVie biedt de oplossing aan al zijn medewerkers! Op de grond lagen oranje en paarse ballonnen. Ga je gang, trap ze kapot! Waarna er op de schermen het filmpje van AbbVie getoond werd waarbij er wordt uitgezoomt vanuit een lichaam, gevolgd door een grote “bang” waarmee het virus uit elkaar knalt.

Een intieme en gezellige club was gecreëerd om na te praten, maar vooral om alles even te vergeten en te dansen op de beats van DJ Bert Dekker aangevuld met percussionist Alvedo (leverancier: Artist & Planning).

“Be Sure. Get Cure!”

Leveranciers van Events & Planning voor dit privé event:
– Van der Valk hotel Veenendaal
– TSL
– Broers verhuur
– Artist & Planning
Buck Models
Inpromo
Faketattoo
Limelights Greenscreen
Thearent
De Ballonnenwinkel

Video credits © WS Works

 

Categorie
Bedrijfsfeest
Tags
AbbVie, artist & planning, Artist en Planning, bedrijfsfeest, bedrijfsfilm, Buck Models, club, de Ballonnenwinkel, DJ Bert Dekker, Faketattoo, feestavond, Inpromo, intiem diner, Limelights Greenscreen, percussionist, Thearent, thema avond feest, Van der Valk hotel Veenendaal, video registratie evenement, winterevent, WS Works
Bel ons op 023-6201004 voor meer informatie.