Verkoopdag De Scheepmaker Haarlem

  • De Scheepmaker Haarlem nieuwbouwproject - verkoopdat georganiseerd door Events en Planning in opdracht van Wibaut
Op zaterdag 30 september 2017 startte de verkoop van 55 woningen in Haarlem

Het nieuwbouwproject De Scheepmaker in Haarlem is naast het treinspoor en de Oerkap gelegen. De verkoop werd gehouden in de Lichtfabriek aan te Haarlem.

De uitwerking

Op zaterdag 30 september worden de geïnteresseerden en potentiële kopers ontvangen bij de Lichtfabriek te Haarlem. De Turbinehal is de locatie waar de verkoopdag wordt gehouden.

Op de weg naar de Lichtfabriek staan beachflags die de route aanduiden. Parkeerbegeleiders verwijzen de bezoekers naar de aanwezige parkeerplaatsen.

Aangekomen bij de Lichtfabriek worden alle gasten ontvangen bij de entree van het Oliehuis door de medewerkers van PUUR*. Een lange balie staat aan de rechterzijde van de locatie voor het inschrijven en ontvangen van informatie. Het Oliehuis is tot de helft van de zaal afgehangen met een gordijn. De aanwezige bar is open voor het ontvangen van een kopje koffie of drankje. De entree naar de Turbinehal is aangegeven door middel van signing. In de Turbinehal is in het midden de maquette van de Scheepmaker geplaatst op een vierkant blok. Onder de maquette is een bord met print geplaatst. Op dit bord een staat een kompas weergegeven en de straatzijde, de waterkant en het spoor. Hierdoor krijgen de bezoekers een duidelijk beeld van de plaatsing van het gebouw in zijn geografische omgeving.

Rondom het centerpunt van de maquette is de ruimte ingedeeld in 3 zijdes, te weten: Kadewoning, Appartement en Penthouse. Diverse borden op A0 formaat op ezels geplaatst geven de 3 zijdes weer. In het midden van de opstelling van de borden op de ezels wordt per zijde één groot beeld opgeblazen tot 600 x 300 cm beeldformaat. Deze banner wordt opgehangen aan het dak.

Rondom de maquette worden statafels geplaatst voor het maken van notities of in gesprek te kunnen gaan met alle medewerkers van dit nieuwbouwproject en de makelaars van PUUR*.

Een gezellige coffee corner is ingericht met een kinderhoek voor de kleintjes.

Meer informatie over het nieuwbouwproject: http://www.descheepmaker.nl 

Impressie De Scheepmaker Haarlem

Datum
Tags
aivm, de scheepmaker, de scheepmaker haarlem, Events en Planning, lichtfabriek haarlem, nieuwbouwproject, puur makelaars, puur verkoopdag, verkoopdag makelaars, verkoopdag organiseren, wibaut, woning verkoop haarlem
Bel ons op 023-6201004 voor meer informatie.