Wat wij doen

ECHTE PERFECTIONISTEN MET OOG VOOR DETAIL

Als evenementen bureau zijn wij voortdurend op zoek naar de mooiste locaties, technische innovaties, inspirerende sprekers en presentatoren, professionele catering en verrassend entertainment. TEAM Events & Planning zijn echte perfectionisten met oog voor detail. Elk onderdeel van een evenement krijgt de volledige aandacht. ‘Met elkaar’ bouwen wij het perfecte plaatje.

STYLING MET PASSENDE DECORATIE EN BRANDING

Locaties worden voortreffelijk gestyled met passende decoratie en branding. Alle kabels van de techniek worden uit het zicht weggewerkt. De benodigde voorzieningen worden geplaatst op het evenement waarbij het lijkt alsof het er altijd onderdeel van is geweest. Personeel en medewerkers worden gestyled naar de dresscode van het evenement waardoor zij zo weinig mogelijk zichtbaar zijn tussen de gasten. Óf juist extra gestyled op het moment dat de gasten de medewerkers moeten zien en zij extra moeten opvallen. Alles in thema en concept van het evenement.

IN BINNEN- EN BUITENLAND

Met grote enthousiasme nemen wij met u de 1e stap voor de organisatie van het evenement. Vanaf de uitnodigingen tot het moment dat de laatste gast het evenement heeft verlaten. Van de organisatie van een privé- of zakelijk evenement, voor consumenten of B2B (Business to Business), grote of kleine groepen, in het binnen- of buitenland: Wij creëren het evenement aansluit op uw wensen en doelstellingen.

Onze expertise

Events & Planning heeft de beschikking over een groot netwerk van professionals uit de evenementenbranche. Wij werken op regelmatige basis met specialisten uit de branche op freelance basis en vakspecialisten op projectbasis. De ware specialisten in deze branche zijn vaak freelancers. Wij huren met de freelancer niet alleen hun kennis en expertise in, maar ook hun ervaring van andere evenementen. Per opdracht stellen wij een compleet TEAM samen dat het project of evenement gaat realiseren. Expertise delen om te kunnen vermenigvuldigen.

De freelance specialisten waar wij regelmatig mee samenwerken tijdens evenementen zijn o.a. producers, stagemanagers, regisseurs, decorateurs, productiepersoneel, stafmedewerkers, artiestenbegeleiders, stagehands, licht- en geluidstechnici, entertainment in zijn ruimste zin, artiesten, chauffeurs, parkeerbegeleiders, toiletdames, schoonmakers, beveiligers, garderobemedewerkers, cateringpersoneel, locatiepersoneel en al het overige personeel dat vanuit Events & Planning wordt ingezet voor het uitvoeren van de partij of het evenement. 


Met de inzet van de freelance medewerkers heeft Events & Planning zich veelvuldig bewezen als betrouwbaar evenementenbureau in het organiseren van presentaties, productlanceringen, congressen, masterclasses, sales meetings, live shows, jubilea- en bedrijfsfeesten, award shows, relatie-events en privé feesten.

Bel ons op 023-6201004 voor meer informatie.