WERKWIJZE

HET KENNISMAKINGSGESPREK

Stap 1

In het kennismakingsgesprek verzamelen wij zoveel mogelijk informatie om uw vraagstelling uit te schrijven tot een concreet concept. Hoe meer informatie, des te beter. Tijdens dit gesprek ligt er een blanco vel papier op tafel en alle informatie die u met ons deelt wordt zichtbaar op het vel papier. Aan het einde van het gesprek komt het evenement tot leven in kleuren, tekst en inspiratievolle en creatieve ideeën.

CONCEPT VOORSTEL EN OFFERTE

Stap 2

Na afloop van het kennismakingsgesprek nemen wij het vel papier mee naar kantoor in Haarlem, om aan de slag te gaan met de volledige uitwerking van het creatieve idee en de daarbij behorende offerte. Als alle onderdelen voor de offerte verzameld zijn en wij het idee volledig uitgewerkt hebben in een presentatie, volgt de 2e afspraak waarin wij met alle betrokkenen het voorstel presenteren. Dit gesprek volgt meestal binnen 7 tot 14 dagen na het kennismakingsgesprek.

DE UITWERKING EN VOORBEREIDING

Stap 3

We hebben van u een akkoord mogen ontvangen op het voorstel! Super enthousiast starten we met de grootste werkzaamheden achter de schermen om uw evenement te realiseren. De planning is hierbij cruciaal. Volgens een strakke tijdsplanning zetten we de laatste puntjes op de i, om uiteindelijk het evenement op te bouwen en uw gasten te ontvangen. Het meeste werk zit in deze stap. Een goede planning en 3 stappen vooruit denken voorkomt stress en uitdagingen tijdens de opbouw en uitvoering van uw evenement!

"Absolute aanrader. Erik is ten eerste een super aardige vent die echt meedenkt. Hij let op de details en maakt van ieder evenement echt iets moois. Wij hebben hem al vier keer ingehuurd (zakelijk en privé) en iedere keer is het een succes omdat hij het van tevoren goed heeft uitgedacht en alles nauwlettend in de gaten houdt."
Laurine van Kampen
Via Google
Bel ons op 023-6201004 voor meer informatie.