Ons verhaal

Evenementenbureau Events & Planning uit Haarlem is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de organisatie van evenementen en feesten voor de privé-markt en Business-to-Business events. Als evenementenbureau bieden zij een compleet aanbod van creatie tot concept en uiteindelijk de daadwerkelijke uitvoering.

Het evenementenbureau is gestart in 2014 door Erik Meijers. Erik heeft al 15 jaar ervaring in de evenementen en werkte tot 2014 onder zijn eigen naam als freelancer in de evenementenbranche. Als freelance producent evenementen werkte hij mee aan onder andere het evenement KLM 90 Years en KLM 95 Years. Tijdens zijn freelance werkzaamheden werd hij ook regelmatig gevraagd als Stagemanager. Tot op heden is Erik nog regelmatig te vinden op verschillende podia in het land voor het begeleiden van artiesten op het podium als stagemanager voor o.a. Radio538, 538Koningsdag, 538XXL, Das Coen und Sander Fest en vele andere bedrijfsevenementen en congressen.

Events & Planning werkt nauw samen met Wiesje Hallewas van Wedding & Planning. Wedding & Planning organiseert huwelijken als weddingplanner. Events & Planning doet de organisatie van het ‘evenementen’- gedeelte van de grote huwelijken. Denk daarbij aan het meedenken in techniek, podia, aankleding, stroomvoorzieningen, locaties, tentaccommodaties, meubilair, entertainment, productie & planning.

Events & Planning denkt in de creatie- en concept fase ook na over het entertainment tijdens een evenement of huwelijk. Om die reden werd in 2016 Artist & Planning opgericht. Artist & Planning is in de basis een online platform wat kan worden gebruikt tijdens presentaties en afspraken met opdrachtgevers door Events & Planning en Wedding & Planning.  Door het platform openbaar, zichtbaar en benaderbaar te maken voor consumenten, doet Artist & Planning gemiddeld 150-200 boekingen per jaar voor verschillende soorten entertainment. Artist & Planning biedt kwalitatief entertainment aan dat uniek is. Ook wordt er entertainment aangeboden wat intern bedacht en ontwikkeld is voor een bepaalde markt of sector. Denk hierbij niet aan bekende Nederlandse artiesten, maar juist aan bijzondere samenstellingen of artiesten die je niet zomaar bij elke boekingskantoor vindt. Elk jaar worden er eigen acts en artiesten ontwikkeld voor Artist & Planning.

Bel ons op 023-6201004 voor meer informatie.